Két baleset is volt tegnap Sárvár határában

2023. január 13. 10:51

Két közúti balesethez is riasztották tegnap a sárvári hivatásos tűzoltókat. Egyik alkalommal árokba hajtott egy kisteherautó, majd nem sokkal később csaknem ugyanott ütközött össze két személygépjármű.

Sárvár felől Rábapaty irányába tartott egy kisteherautó tegnap délelőtt, amikor a sofőr elvesztette uralmát a járműve felett, és a menetirány szerinti jobb oldali árokba csapódva, az oldalára fordulva állt meg. A baleset idején csak a sofőr tartózkodott a kocsiban, aki szerencsésen, sérülés nélkül kiszállt az autóból.  A sárvári hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, átvizsgálták a járművet, üzemanyagfolyást nem tapasztaltak. Az autó rakományt nem szállított, áramtalanítására az oldalt fekvő helyzete miatt nem volt lehetőség. 

Két személygépjármű ütközött tegnap kora délután Sárvár külterületén, a Rábasömjén felé vezető úton. A balesetben egy ember könnyebb sérüléseket szenvedett, akit a mentők a helyszínen elláttak. A sárvári hivatásos tűzoltók a járművek áramtalanítását hajtották végre.

Fotó: Szuhogyi Szabolcs tű. ftzls., Sárvár HTP