Balesetekkel telt a hétvége a vármegyében

2024. január 15. 15:29

Négy balesethez riasztották a vas vármegyei egységeket az elmúlt napokban.

Letért az útról és kerítésnek ütközött pénteken délután egy személyautó a celldömölki Sági utcában. Az ütközés következtében az autó egy gázcsövet is megrongált. A celldömölki önkormányzati tűzoltók sugárfedezet mellett áramtalanították a személyautót, valamint a helyszínre kérték a gázszolgáltató szakembereit. 

Vízelvezető árokba hajtott szombaton reggel egy személyautó a lukácsházi Kőszegi utcában. A kőszegi önkormányzati és a kőszegszerdahelyi önkéntes tűzoltók áramtalanították a járművet. 

Három személyautó ütközött össze szombaton délután a 84-es főúton Rábapaty belterületén. A sárvári hivatásos és a jákfai önkéntes tűzoltók áramtalanították a járműveket és megszüntették a forgalmi akadályt. 

Megcsúszott az úton és a szántóföldön, és az oldalára borulva állt meg tegnap reggel egy személyautó a 87-es főúton, Csempeszkopácsnál. A baleset következtében az autó utasa a jármű alá szorult. A sárvári hivatásos tűzoltók először stabilizálták az autót, majd a mentőkkel közösen kiemelték a sérültet. A tűzoltók továbbá áramtalanították és kerekeire állították az autót.

Fotó: Sárvár HTP, Mersich Miklós/Kőszegszerdahely ÖTPE