Elismerés a Vas Vármegyei Polgárőr Szövetség küldöttgyűlésén

2024. április 22. 14:28

A Vas Vármegyei Rendőr-főkapitányság Söptei úti objektumában tartotta éves küldött gyűlését a Vas Vármegyei Polgárőr Szövetség április 20-án. Az eseményen elismerések átadására is sor került.

Az ünnepi eseményen a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot Horváth Zoltán tűzoltó ezredes, gazdasági igazgatóhelyettes képviselte. A megjelenteket Bedi Ákos, a Vas Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke köszöntötte. Majd a vármegyében feladatot ellátó polgárőrökhöz szólt Majthényi László, a Vas Vármegyei Közgyűlés elnöke, Dr. Bilisics Péter, az Országos Polgárőr Szövetség katasztrófavédelmi alelnöke, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke és Horváth Zoltán tűzoltó ezredes, a Vas Vármegyei katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese is. 

Az ezredes gratulált az elmúlt év sikereihez, illetve megköszönte azt az együttműködést, ami a katasztrófavédelem és a civil szervezetek között kialakult a vármegyében. Jó egészséget és töretlen lelkesedést kívánt a polgárőri feladatok ellátásához.

A nap egyik kiemelkedő napirendi pontjaként a küldöttek megszavazták, hogy ezentúl a szervezet  Vas Vármegyei Polgárőr Szövetség nevet viselje. A döntést követően elismerések átadása következett. 

A Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkájának önzetlen támogatása elismeréséül oklevelet és Szent Flórián plakettet vehetett át Németh Szilvia, a Kőszegszerdahelyi Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület tagja. 

Gratulálunk az elismeréshez! 

Fotó: Kőszegszerdahely ÖTPE