Körmendi és szentgotthárdi polgármester ismerte el a tűzoltók munkáját

2024. május 06. 15:01

A Tűzoltók Napja, május 4-e alkalmából a körmendi és a szentgotthárdi városvezetés is elismerte azon tűzoltók áldozatkész munkáját, akik a településeken élők biztonsága érdekében végeznek a mindennapokban.

A városok vezetői a települések polgármesteri hivatalaiban fogadták az elismerésben részesíteni kívánt tűzoltókat. Bebes István, Körmend város polgármestere május 3-án Dénes Károly tűzoltó alezredes, a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője és Németh Péter tűzoltó őrnagy, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság parancsnoka kíséretében fogadta azokat a tűzoltókat, akiket érdemesnek találtak arra, hogy munkájuk köszöneteképp elismerésben részesüljenek. Szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért jutalomban részesítette Hajnal József tűzoltó főtörzszászlóst, Horváth Tamás tűzoltó főtörzsőrmestert és Jóna László tűzoltó főtörzsőrmestert, a Körmendi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóit. 

Huszár Gábor, Szentgotthárd város polgármestere május 6-án a polgármesteri hivatalban fogadta a katasztrófavédelmi őrsön szolgálatot teljesítő tűzoltókat. Munkáját megköszönte és egyben elismerésben részesítette Farkas Miklós Róbert tűzoltó zászlóst és Herczeg Péter tűzoltó főtörzsőrmestert, a Szentgotthárdi Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltóit. 

Gratulálunk az elismerésekhez! 

Fotó: Németh Péter tű. őrnagy/Körmend HTP